dark mode light mode Search Menu
Search

404

The page you were looking for could not be found. It might have been removed, renamed, or did not exist in the first place. Perhaps searching can help.

De mest brukte nettsidebyggerne på markedet (2024)

Nettsidebyggere har gjort det enklere enn noen gang å opprette og administrere nettsteder uten å måtte ha dyptgående kunnskap om koding eller webutvikling. Med et bredt utvalg av nettsidebyggere tilgjengelig på markedet, kan det imidlertid være en utfordring å velge den riktige for dine behov.

Wix vs. Squarespace – hvilken nettsidebygger er best?

To av de mest populære alternativene på markedet er Wix og Squarespace. Begge plattformene tilbyr brukervennlige verktøy, flotte designmaler, e-handelsmuligheter, bloggingfunksjonalitet og mer. I denne artikkelen skal vi utforske og sammenligne de viktigste funksjonene og egenskapene til Wix og Squarespace.

Så enkelt er det å lage hjemmeside for bedrift

En nettside fungerer som ditt digitale ansikt utad, og det er ofte det første møtet potensielle kunder har med din bedrift. Det er derfor viktig å ta riktige valg og vurdere flere faktorer når du skal etablere en nettside. I denne artikkelen vil vi gi deg tips og veiledning om hva som er viktig når en bedrift skal etablere en nettside.

Slik blir du funnet på Google

Slik blir du funnet på Google. Synlighet på Google er avgjørende for suksessen til et nettsted. Når potensielle kunder søker etter produkter eller tjenester, må du å være blant de øverste treffene i søkeresultatene. I denne artikkelen vil vi oppsummere de viktigste grepene du bør ta for å oppnå god synlighet hos Google.

De viktigste 10 tingene å huske på når du lager tekst til en nettside

Når du lager tekst til en nettside er det avgjørende å fange oppmerksomheten til besøkende og oppfordre til handling. Effektiv og engasjerende nettsidetekst kan bidra til å bygge et sterkt merkevare, generere trafikk og konverteringer, og øke brukeropplevelsen. Men hvordan kan du sikre at teksten din er godt skrevet og optimalisert for nettet

De beste plattformene for bloggere

Blogging er en populær måte å dele tanker, kunnskap og historier på nettet. Om du klarer å tiltrekke deg et stort nok publikum kan blogging også være en inntekskilde. Enten du er en erfaren blogger eller en nybegynner som ønsker å starte din egen blogg, er valg av riktig plattform avgjørende for suksess. Med et bredt utvalg av plattformer tilgjengelig, kan det være overveldende å finne den beste løsningen. For å hjelpe deg med å ta en beslutning har vi derfor satt sammen en oversikt over de beste plattformene for bloggere.

Velg riktig webhotell

Et pålitelig og effektivt webhotell er nøkkelen til å sikre at nettstedet ditt er tilgjengelig for besøkende døgnet rundt.