dark mode light mode Search Menu
Search

De mest brukte nettsidebyggerne på markedet (2024)

Nettsidebyggere har gjort det enklere enn noen gang å opprette og administrere nettsteder uten å måtte ha dyptgående kunnskap om koding eller webutvikling. Med et bredt utvalg av nettsidebyggere tilgjengelig på markedet, kan det imidlertid være en utfordring å velge den riktige for dine behov.

Nettsidebyggere har gjort det enklere enn noen gang å opprette og administrere nettsteder uten å måtte ha dyptgående kunnskap om koding eller webutvikling. Med et bredt utvalg av nettsidebyggere tilgjengelig på markedet, kan det imidlertid være en utfordring å velge den riktige for dine behov. De mest populære alternativene inkluderer maler eller temaer, slik at du har et design som utgangspunkt. Dette gjør det mye enklere å legge til dine egne bilder eller innhold. De fleste nettsidebyggerne som er med på listen vår, er alt-i-ett-løsninger.

I denne artikkelen vil vi sammenligne de 10 mest vanlige nettsidebyggerne basert på funksjonalitet, brukervennlighet og pris.

WordPress

WordPress er en kraftig og allsidig nettsidebygger som passer for alt fra enkle blogger til avanserte bedriftsnettsteder. Det er et åpen kildekode-system som gir deg full kontroll over nettstedet ditt. WordPress tilbyr et stort utvalg av temaer og plugins, og kan tilpasses for å møte spesifikke behov. Krever en viss teknisk kompetanse for å sette opp og tilpasse. Ta kontakt for å få bistand til oppsett og drift av WordPress.

 • Verdens mest brukte CMS
 • Fleksibelt
 • Avansert netthandel

Wix

Wix er en av de mest populære nettsidebyggerne, kjent for sin brukervennlighet og drag-and-drop-grensesnitt. Plattformen tilbyr et bredt spekter av maler og tilpasningsalternativer. Wix er egnet for både nybegynnere og mer erfarne brukere, og tilbyr også avanserte funksjoner som e-handel og bloggverktøy.

 • Brukervennlig
 • Fleksibelt
 • Avansert netthandel

Squarespace: Squarespace er kjent for sine elegante og moderne designmaler. Plattformen er brukervennlig og tilbyr funksjoner som e-handel, blogging og analyseverktøy. Squarespace er ideell for kunstnere, fotografer og andre som ønsker å vise frem visuelt appellerende innhold.

Weebly: Weebly er en enkel og brukervennlig nettsidebygger som passer for små bedrifter og personlige nettsteder. Den har et intuitivt drag-and-drop-grensesnitt og tilbyr funksjoner som e-handel og SEO-optimalisering. Weebly er også en god plattform for å opprette en blogg.

Shopify: Shopify er den ledende nettsidebyggeren for e-handel. Den er spesialisert for å opprette nettbutikker og tilbyr et bredt spekter av profesjonelle maler og funksjoner som betalingsløsninger, produktadministrasjon og markedsføringsverktøy. Shopify er ideell for både nybegynnere og erfarne e-handlere.

Joomla: Joomla er et kraftig og fleksibelt CMS (Content Management System) som lar deg bygge alt fra enkle nettsteder til komplekse webapplikasjoner. Den har et stort utvalg av utvidelser og tilpasningsalternativer, men krever litt mer teknisk kunnskap enn noen av de mer brukervennlige nettsidebyggerne.

Webnode

Webnode tilbyr en alt-i-ett løsning som kan fungere meget bra for nybegynnere, men har også avansert funksjonalitet for mer erfarne brukere. Du kan bygge nettbutikk med løsningen, og har god støtte for søkemotoroptimalisering. Webnode har en gratisversjon som fungerer bra for mange.

 • Bra gratisversjon
 • Bra for sider med flere språk
 • Gode designmaler

site123

Les anmeldelsen

Site123.com tilbyr gode og profesjonelle maler som kan tilpasses dine behov. Den er en forholdsvis enkel nettsidebygger og kan passe godt for nybegynnere. Den gir god støtte for flere språk, nettbutikk og søkemotoroptimalisering. Kan være noe begrensende om du ønsker mye fleksibilitet.

 • Enkelt redigeringsverktøy
 • Bra for sider med flere språk
 • Gode designmaler

Webflow: Webflow er en nettsidebygger som kombinerer brukervennlighet med muligheten til å lage tilpassede og interaktive nettsteder. Den tilbyr en drag-and-drop-redigeringsopplevelse og gir også mulighet for tilpasning av kode for mer erfarne brukere. Webflow passer for både enkle nettsteder og mer komplekse prosjekter.

Jimdo: Jimdo er en enkel og brukervennlig nettsidebygger som er ideell for små bedrifter og personlige nettsteder. Den tilbyr et bredt utvalg av maler og funksjoner som e-handel og blogging. Jimdo er en rimelig løsning for de som ønsker å komme raskt i gang med et nettsted uten mye teknisk innsikt.

Det finnes selvfølgelig mange andre nettsidebyggere på markedet, men de ovennevnte er blant de mest populære og velrenommerte. Valget avhenger av dine spesifikke behov, budsjett og tekniske ferdigheter. Vurder nøye hvilke funksjoner og muligheter du trenger, og velg en nettsidebygger som passer best for deg og prosjektet ditt.