dark mode light mode Search Menu
Search

site123 – bra for begynnere

Site123 er en nettsidebygger som har som mål å gjøre det superenkelt for brukere å opprette profesjonelle og funksjonelle nettsider uten å ha avansert teknisk kunnskap.

Våre erfaringer med site123

Oppsummert så er Site123 en brukervennlig nettsidebygger som passer godt for nybegynnere eller brukere som ønsker å opprette en enkel, funksjonell nettside raskt. For mer erfarne brukere, eller de som trenger avanserte tilpasningsalternativer, kan Site123s begrensninger og manglende designfrihet være en ulempe.

Fordeler

  • Brukervennlighet
  • Profesjonelle maler
  • Responsiv design
  • Funksjonalitet

Ulemper

  • Begrensede tilpasningsmuligheter
  • Manglende designfrihet
  • Begrenset nettbutikk
  • Prisstruktur

Fordelene

Site123 skiller seg ut med sitt enkle og brukervennlige drag-and-drop-grensesnitt. Det krever ingen kunnskaper om koding og gjør det enkelt for nybegynnere å opprette og tilpasse nettsider. Du kan velge mellom et godt utvalg med profesjonelle og bransjespesifikke maler. Dette gjør det enkelt å komme i gang med et bra design.

Bransjespesifikke maler

Site123 sørger for at nettsidene er responsive, noe som betyr at de tilpasser seg forskjellige enheter og skjermstørrelser. Dette sikrer en god brukeropplevelse på både datamaskiner, nettbrett og mobiler.

Nettsidebyggeren er site123 sin store styrke

Den er svært enkel å bruke og inkluderer mange kraftige funksjoner som e-handel, kontaktskjemaer, integrasjon med sosiale medier og støtte for flere språk. Dette gjør det mulig å utvide nettstedets funksjonalitet og tilpasse det etter behov.

Drag-and-drop, enkel tilgang til redingering, automatisk skalering av tekst og bilder

Plattformen har en 24/7 kundestøtte via e-post og live chat. Dette gjør det enkelt å få hjelp og veiledning når man støter på problemer eller har spørsmål.

Ulempene

Selv om Site123 tilbyr enkel tilpasning av designmalene, møter vi fort begrensninger når vi forsøker å få til mer avanserte tilpasninger. Dette kan være frustrerende for brukere som ønsker å oppnå et mer unikt og skreddersydd utseende for sine nettsider. I noen tilfeller kan brukere føle at de er begrenset av malene og layoutalternativene som tilbys. Dette kan begrense kreativiteten og designmulighetene for mer erfarne brukere.

Site123 har full støtte for nettbutikk, men funksjonaliteten er noe mindre avansert sammenlignet med dedikerte e-handelsplattformer. Dette kan være et problem for brukere som ønsker å bygge en stor og omfattende nettbutikk.

Selv om Site123 tilbyr en gratis plan, har denne planen store begrensninger i funksjonalitet og tilpasningsmuligheter. For å få tilgang til flere avanserte funksjoner, må brukere oppgradere til betalte abonnementsplaner.